...
Hoppa till innehåll

SP Universal saltsten 10kg

62,00kr

SP Universal är en saltsten pressad av naturligt bergsalt – tillverkad i Sverige.

SP Universal passar perfekt för nötkreatur, hästar, getter och vilt.

Artikelnr: 530101 Kategorier: ,

SP Universal – är en saltsten av naturligt bergsalt berikad med zink, mangan, koppar och selen.

SP Universal ska inte förväxlas med SP Natural som är en helt vit sten med endast två komponenter  och inga mikroelement, vi har valt att inte plocka in den i vårt standardsortiment.

Stenen är pressad av naturligt bergsalt – tillverkad i Sverige.  Tillsammans med salt (natriumklorid) förbrukar varje djur en serie mineraler och mikroelement som zink, mangan, koppar, järn, jod och selen. Var och en av dessa element har viktiga roller för djuret.

SP Universal passar perfekt för nötkreatur, hästar, getter och vilt.

Vill du veta mer om produkten kan du läsa här

Produkten är tillåten att använda i KRAV-certifierad produktion och ekologisk produktion enligt Rådets förordning (nr) 834/2007 samt Kommissionens förordning (EG) nr 889/2008).
Granskning av produkten är utförd av Kiwa Sverige AB.

SP är ett svensk företag med lång erfarenhet av att utveckla och distribuera salta produkter. Våra produkter tillverkas i Falkenberg av det finaste och renaste bergsaltet, som bryts i gamla saltgruvor. Vi drivs av att sprida kunskap och få fler att upptäcka salt.

Alla våra saltstensprodukter är producerade för att leva upp till alla kvalitetskrav och klara tuffa väderförhållanden. Vi är certifierade enligt GMP+.

Privatpersoner, lantbrukare och företagare, som vill göra medvetna val. Den gemensamma nämnaren är ambitionen att göra skillnad både för miljön och för skötseln av djur, fastigheter och vägarna. ​

Salt med omtanke är vår passion.​

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.