...
Hoppa till innehåll

Hassel – den fantastiska busken för det vilda

895,00kr10.950,00kr

Vi erbjuder dig krukodlad hassel (Corylus Avellana) av hög kvalitet. Snabbväxande och anspråkslös som producerar foder både i form av grönmassa men även hasselnötter, detta uppskattas av det vilda som både betar och äter nötterna.

Artikelnr: 8675 Kategori:

Hasselbusken ger begärligt foder för klövvilt och skydd för fältfågel i exempelvis en kantzon

Vi laddar inför säsongen 2024 och tar nu emot förbokningar via info@solsbovilt.se. Då skickar vi dig en orderbekräftelse på din beställning och en faktura i samband med att leveransen till dig går iväg. 

Vi erbjuder dig krukodlad hassel (Corylus Avellana) av hög kvalitet. Snabbväxande och anspråkslös som producerar foder både i form av grönmassa men även hasselnötter. Växter i zon 1-5 och klarar mer eller mindre alla jordar så länge de inte står för blött. Uppskattas av både klöv- och fältvilt. Höjden på busken blir upp till sex meter men den tål att beskäras hårt av dig eller tuff betning av det vilda. Lämpar sig både som solitär eller i större klungor för att skapa en plats som uppskattas extra av det vilda. Vi planterar dessa efter bäckar och kantzoner för att skapa extra attraktiva platser.

Vackert inslag i naturen. På våren får de blommor och gula hängen, på hösten mognar nötterna och faller till marken så det vilda får leta efter dem.

Läs gärna Jägareförbundets information om viltvård för dov– och kronvilt.

Förpackningsstorlek

10 st, 100 st, 200 st

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.