...
Hoppa till innehåll

Equisalt Enriched saltsten 6x2kg

132,00kr

Equisalt Enriched – ett extra bra val för dig vars häst betar eller får en låg kraftfodergiva. 6 st saltstenar á två kilo per förpackning.

Vill du veta mer om produkten? Ladda ned produktbladet eller besök Equisalts hemsida

Artikelnr: 511178 Kategorier: ,

Equisalt Enriched – berikad med viktiga mineraler och spårämnen

Equisalt Enriched är en saltsten av naturligt bergsalt för att främja hälsa och balans. Enriched är saltsten av naturligt bergssalt berikad med mineraler och spårämnen som zink, mangan, koppar, jod, selen och kobolt. De är viktiga för en rad funktioner i cellen och främjar hästens fysiologi och välbefinnande. Ett extra bra val för dig vars häst betar eller får en låg kraftfodergiva.

Vill du läsa mer om produkten kan du göra det här

SALINITYS saltstenar är producerade i Falkenberg med en speciell högtrycksmetod som gör dem tåliga. Innehåller bara godkända fodertillsatser och är registrerade hos jordbruksverket.

Natrium är viktigt för hästens vätskevolym och tillsätts genom fri tillgång på saltsten. Natrium finns inte i hästens naturliga föda och måste därför tillföras varje dag för att tillfredsställa basbehovet. Varma dagar eller redan vid lätt träning ökar behovet av salt.

Mineraler och spårämnen som zink, mangan, koppar, jod, selen och kobolt är viktiga för en rad funktioner i cellen. De är nödvändiga för enzymernas funktion och påverkar många uppbyggande och underhållande processer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.