...
Hoppa till innehåll

Equisalt Advantage saltsten 6x2kg

152,00kr

Equisalt Advantage – en saltsten av naturligt bergsalt för aktiva hästar. Innehållet främjar elektrolytbalans och muskelprestation, både förebyggande och under återhämtning.

Artikelnr: 511278 Kategorier: ,

Berikad med elektrolyter, biotin, E-vitamin och selenjäst

Equisalt Advantage är en saltsten av naturligt bergsalt för aktiva hästar. Equisalt Advantage består av naturligt bergsalt berikad med elektrolyter, biotin, E-vitamin och selenjäst för att främja elektrolytbalans och muskelprestation, både förebyggande och under återhämtning.

Vill du läsa mer om produkten kan du göra det här

SALINITYS saltstenar är producerade i Falkenberg med en speciell högtrycksmetod som gör dem tåliga. Innehåller bara godkända fodertillsatser och är registrerade hos jordbruksverket.

Selen och vitamin E förstärker varandra och behövs för en välfungerande muskelfunktion. Selenjäst smakar dessutom väldigt gott och gör stenen intressant även för kräsna hästar.

Biotin behövs för cellernas ämnesomsättning och har en påvisad positiv effekt på hovkvaliteten.

Natrium finns inte i hästens naturliga föda och måste därför tillföras varje dag för att tillfredsställa basbehovet. Vid större saltförluster som vid intensiv träning, transporter eller varma dagar ökar behovet.

Elektrolyter måste tillföras för att upprätthålla vätske- och elektrolytbalansen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.