...
Hoppa till innehåll

Crazy Wildboar Liquid rub n´ scrub

– lättflytande boktjära

79,00kr425,00kr

Vår nya produkt Crazy Wildboar är utvecklad i Sverige. Den är baserad på boktjära av absolut högsta kvalitet. Tjäran är utvunnen i samband med grillkolstillverkning. Vi använder inte några skadliga kemikalier för att göra den lättflytande utan att tappa i doft.

Artikelnr: 8688 Kategori:

Till skillnad mot dig och mig så har inte vildsvinen, eller för den delen inget annat vilt heller, tillgång till vare sig dusch, schampo eller balsam. Länge har kådrika träd tjänat som schampo och balsam för framförallt vildsvinen. Innan dess så har de badat i ett lerbad eller så kallat ”grisspa”. Efter att leran torkat in så är det dags att skrubba sig mot ett skadat träd som blöder kåda för att bli av med insekter och annat som irriterar i pälsen. Första gångerna som man såg att vildsvinen skrubbat sig mot el- eller telestolpar så undrade man varför men sedan gick ett ljus upp. Det drog vildsvin som attan, något testade att tjära på ett träd och resten är historia…

Boktjära, seg som attan när den är kall

Jag tror säkerligen att du testat boktjära tidigare och undrat varför du håller på med den. Den är bland det segaste du kan ge dig i kast med, inte minst under de kalla årstiderna som större delen av året i Sverige består av. På kontinenten där boktjära tillverkas och används i mängd är medeltemperaturen avsevärt mycket högre än i vår kalla nord. Det är alltså inte helt smidigt att använda boktjäran utan att du värmer den eller späder ut den med lösningsmedel.

Nu ändrar vi på det

Vår nya produkt Crazy Wildboar är utvecklad i Sverige. Den är baserad på boktjära av absolut högsta kvalitet. Tjäran är utvunnen i samband med grillkolstillverkning och är kokad (filtrerad kallar vissa det) två gånger för att uppnå dess utmärkande egenskaper, seg och starkt luktande. Vi använder inte några skadliga kemikalier för att göra den lättflytande och detta utan att den tappar i doft. Den luktar fortfarande väldigt mycket men med lättflytande egenskaper. Helt enkelt har vi tagit fram en variant på boktjära som är precis så som du vill ha den. Lätthanterad och starkt doftande. Vildsvinen bryr sig inte om hur mycket jobb du har med att applicera den på trädet, de bryr sig endast om doften.

Vi har labbat och testat under lång tid. Valt förpackning med omsorg. Nu är det helt klart dags för alla vildsvinsjägare att testa denna ypperliga produkt.

Förpackningsstorlek

1-pack, 6-pack

Du kanske också gillar …

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.