...
Hoppa till innehåll

Araceae boktjära 2,5 lit (3 kg) burk

169,00kr

Vi erbjuder dig boktjära på burk med skruvlock och stor öppning så du lätt och enkelt kan doppa ned penseln i burken och nyttja allt innehåll.

Kategori:

Om du vill ha äkta boktjära att applicera på ditt tjärträd, varför envisas med att köpa den fylld på dunk? Vi erbjuder dig en burk med skruvlock, dessutom med stor öppning så du enkelt kan doppa ned penseln utan att behöva krångla till det. På sätt minimerar du spillet och får tjäran precis där du vill ha den. Du får betala ett lite högre pris för tjäran när den är i denna förpackning och det har just med förpackningen att göra. Å andra sidan så hoppas vi att ni blir väldigt nöjda med denna burk och att ni kan nyttja allt innehål.

Denna tjära är av högsta kvalitet. Tillverkad i Tyskland i samband med framställning av grillkol. Ren och med en kraftig doft, precis det som vildsvinen gillar. Vi importerar denna tjära i stora volymer och fyller den själva i de förpackningar som vi själva önskar. Vi sätter alltså inte bara på en etikett på en färdigfylld dunk och kallar den för vår tjära.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.